Wednesday, July 2, 2008

Aku, akulah Sindarela..



Perlukah aku menanti dirimu
Dengan dirinya mengagungkan aku
Mestikah aku pergi bersamanya
Dengan dirimu sentiasa ku puja

Pabila hadirmu mengaburi hatiku
Meniti waktu mengisi saat kisah dongengku
Lakaran bahagiamu itu menjanjikan aku
Hanya akan selalu di dalam anganku

Aku, akulah Sindarela
Hatiku diriku anganku mimpiku
Cerita hidupku
Akulah Sindarela, Sindarela, Sindarela lala…

Aku, akulah Sindarela
Hatiku diriku anganku mimpiku
Cerita hidupku
Akulah Sindarela lala…
Sindarela…

Sanggupkah aku hilangkan mimpiku
Apa yang ku perlu antara keinginanku
Adakah aku harus memilihnya
Bila dirimu sentiasa ku puja

Aku, akulah Sindarela
Hatiku diriku anganku mimpiku
Cerita hidupku
Akulah Sindarela, Sindarela, Sindarela lala…

----------------------------------
mOrning!! mOrning!! mOrning to my self!!

pagi nih malas sgt nak mangun...
bape kali snooze alarm..hehe..
mlm td adam ngade2...
aku dah ngantoks...tp dia leh ajak aku lawan2 atas katil...
kesudahannye ...aku tutup lampu...haha..
baru adam tau....

haaa...nak citer psl fav drama aku...
slot Lestary @ tv3...
selasa...9pm..

hurm....layan je citer nih tiap malam selasa...
klu x dpt,tgk on9 pon ok gak...
atleast xde iklan..hehe...

mlm td ..zoela & T.Haidar...
cute sgt tgk diorg couple dlm tu...
compare zOela ngan abg dagu panjang..hehe...

seronok kan tgk life org camtu...
mula2 zoela tu idup susah..
ngan mak tiri yg kejam...
at last...she is a Princess!!
aku pon nak camtu...
eh..bukan lah nak jd "princess",just menjadi seorg yg hepi dlm kehidupan aku...
hehe...
ni lah penangan citer kat tv...
kan aku dah start berangan....keh keh...

dah..dah...start keje...
zeti pon dah buzz aku tu...hehe...

No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini