Saturday, July 12, 2008

it’s over now

Rihanna ~ Take A Bow

Oh, How about a round of applause, Yeah
A standing ovation
Oooooo, Yeah
Yeah, Yeah, Yeah, Yeah

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You’re so ugly when you cry
Please, just cut it out

[Chorus]
Don’t tell me you’re sorry cuz you’re not
Baby when I know you’re only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it’s time to go
Curtain’s finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it’s over now (But it’s over now)
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone (get gone)
You better hurry up
Before the sprinklers come on (come on)
Talkin’ bout’
Girl, I love you, you’re the one
This just looks like a re-run
Please, what else is on (on)

But it’s over now (But it’s over now)
Go on and take a bow
But it’s over now ........................

hurm....kan senang klu sume dah over...berakhir...
nape perlu susahkan idup org lain? nape perlu ada gangguan??
cant i be happy? pls...... dont disturb me anymOre :(

im really tired..................................really....................really tired............................................


5 comments:

Ziana said...

sabaq ina..
sume yg berlaku ade hikmah sebalik nye..

yes..aku x nafikan..
we r tooooo tired ngan sume nih..
but sabaq tuh penting..
remember... kite sdg diduga olehNYA..
sabaq ye..
:)


take care!

~tinie~ said...

assalamualaikum,
aku tak tau wat really hapen but i can guess that u r not happy at tis moment .....so wat i can do is ...pls do take care ur self coz adam still need u ....and also us ...so relax ....enjoy the moment ...sprt kata zie .....mesti ader hikmahnyer y it happens to u ...cume pikirkan apa yg berlaku ini secara +ve ...then smile ...coz smile can make us feel strong .....sepjg yg aku kenal ko ...ko nie very strong girl ....k ....take care...

i.N.a said...

Zie,Tinie..

aku tau korg concern psl aku...
tp aku tatau smpi bile aku leh sabar :(
nape dia keep kacau aku???
kan dia dah ada gf lain..
carry on jelah...
nih dia nak amik adam..
nak jumpe aku lagi...
dia kata esok nak blk sabah dah..
so what???
jumpe adam dah la..
tenung ar muke gf dia cukup2..
aku ni kan "x bersyukur dpt suami" cam dia!! haha..
mengOng!

nak mental sorg2 ar...
nak bg aku mental skali..sigh!

zeti said...

hehehe
ko lyn je la sblm dia blik sbh
nnt suh dia kawen cpt2 ckit ngan gf dia tu
aku pun da naik nympah dok dgr nama dia
ko sbr la yer my prenn..

i.N.a said...

ti....aku tau korg sume dah busan dgr psl dia. aku lagi BUSAN!!
sowi...tpaksa sms korg mlm2...
ganggu masa2 korg...
tpaksa korg baca sms yg aku fwrd tu...
tp aku xde pilihan...
aku stress...tensen...
xleh nak pk ...
aku tatau nak citer ngan sape...
dah la asyik jumpe ngan org yg "salah" je..
sume nih mbusan!!!

si katak ijau

Meh sembang kat sini