Saturday, July 26, 2008

My Dream : Bali oh Bali

Bali? hehe..my dream laa :p
Bukan apa...ramai sgt my frens g Indo..seronok ar dgr zie g bandung...arini kak niza g bandung gak.. so sempat la order kain kat dia...kes tgk kat blog zie la nihh..huhu..bile la agaknye dpt g sana ..zeti,eza,tinie...jOm? zie..jom g lagik...hehe..
But this time nak berangan g Bali lak...its romantic place..(eh..ye ke) no idea of that..good for rest & relax...hOneymOOn...etc...hurm..hurmm..kena letak target nih...cuti cuti indO laks... hehe...aritu Fiona g bali...cuti sakan ya fiona...away from Storage request..huhu..after all,tak salah berangan nih...we put as target..try to achieve la..hehe...tp..rerasa bile yer...?? sOOn...or sOOner..who know...



ok..back to "bali,my dreams"best tu dpt relaxkan diri kat cni....jauh dari jamm,keje ...etc... ala..cam byk sgt la keje kat opiz tu..huhu...ntah la...suke sgt Bali nih...teringin sangat nak g sana... jom..jom...kite wat rombongan cik kiah..hehe...dulu me penah g indo..tp just kat Pulau Bintan Ria..about 45min from Spore by Ferry..nice sgt kat sana..tapi yg x best masa tu baru pas tsunami...huhu..scary tul tgk ombak kat sana..tawakal jer..
Sori la yer... arini mgarut je lebih..maklum la kbusanan kat umah...huhu.. no idea nak bwk adam g mna... ngan gelap gelita kat luar tu.. hurm..tak sabar nak tunggu projek 080808..mcm2 nak update ngan korg... ok la..cukup2 la berangan nih.. nanti kuar pimpels lak...huhu...(jerawat berangan..hik2) ok la..dah nak maghrib nih...catch u ols later! daaa...




**Nota kaki : To kak niza...g sana jgn lupe daku di sini.. balik cepat2...hehe.. ingat tau..belikan kain kaler itam..leh nmpk slim sket...wkakkaka....

6 comments:

zeti said...

bndung syok klu nk shoping, bali klu nk rest otak ni.. ok gak kan.. nnt kita plan btui2.. lg best klu pi ramai2kan :)

Ziana said...

jom!!!
aku on ajek!!
ko arrange kan ek?

btui kata zt tuh..
if nk shopping till u drop.. pi bandung...
if nk rest n rilex... pi bali..

aku pon x sampai lg ke bali tuh..
y not?
jom laaa

miszrLina said...

orait!
kite set target utk 2009 yaa..hehe

[djsuriadhani] said...

nak ikut aku g bandung bulan 12 ni
hehehehehe..

lepas tu bali pun tempat idaman aku
tapi bulan madu..entah bila..

mbak..kumpul aje ongkosnyer
lansung kita terbang ke bandung
semua bisa terbang...

hahahahahahahahaa

miszrLina said...

mbak su,
mau ke bandung ya bln 12 ini...hehe..
jika ada ongkOs lebih aku folo yaaa...

eleh ko tu mau terbang ke sana coz nak jumpe mata ayer...hik2

Allene said...

Well said.

si katak ijau

Meh sembang kat sini