Friday, July 4, 2008

Pagi yang mendung ;(

mOrning... salam...

pagi nih mendung+ujan renyai...
best nih klu dpt tdo..tayah g keje..huhu..

==semalam==

smlm g tesco..cari beskal utk adam. Tapi stok xde.. ada la satu beskal merah nih..
ok gak.. tp ada satu je..pastu dah tercabut skru..huhu



Masa tgh tgk2 beskal tu...papa adam tpon...
ckp ngan adam jap...dia terus nangis...
huhu...aku pon sayu je dgr :(
rupenye pas ckp tu adam nangis non stop...
suh papa dia anta adam blk jer...
adam windu mama nihhhh.....huk huk..

Sementara nunggu adam smpi...kemas2 bilik...
selongkar kotak.. jumpe lak kasut nih...
hehe...kasut nikah dulu :

sesape nak pinjam leh la pinjam..
kot zie nak pinjam ke...hehe...
tp size 5 ar zie...

kol 11+ baru adam sampai...
ala....papa dia nih g potong rambut adam lak..
tensen nyeeeee....
baru nak simpan rambut ala mushrOOm tu :(


papa adam dtg ngan gf baru...
cesss...saje nak buat aku jealous la konon...
sory la...idea x mjadi...
aku lak buat muke selamba...muke x jelous....haha...
bole lak dia tanye aku "u tak jelous ke"??
==> apa ke hal nye yeOp (ala2 riz.....)
sempat la aku warning dia, jgn sms nonsense ngan aku lagi ..
memandangkan dia dah ada gf... haha..padan muke dia!

sowi la..pepagi lepas geram....hehe... ;P

7 comments:

zeti said...

cntik ksut tu
nnt klu ada dinner leh la pnjam :p

yeye adam da balik :D
so, ko beli x beskal tu?
cian adam rndu kat mama dia

miszrlina said...

kasut size 5..klu muat leh la pinjam :p

beskal tu ada 1 jer...
try survey kat tesco lain...huhu

~tinie~ said...

ahahah psl aper aku tak tau ko ader blog nie ...ishk ....ketinggalan kete api betul aku nie ....hehehe ina jgn beli toys mcm basikal ker atau kereta bebdk nie kat shoping mall mahal melampau ..ko g ler chowkit punyer shop kat tepi jln yg ader display bende-bende nie ...aku ader beli motor kecik utk amirul brand yg sama produk yg sama kat kedai tu dlm 1++ jerk tp kat toy 'r' us ....mak aii 4 rat ....giler jauh banggat beza ....so sesape yg ader anak tu ...g ler shop kat c tue ....ingat pengguna jimat, pengguna bijak ...ehhehe

aNTz said...

oits makcik.. dah ada blog rupanya.. ingatkan blog mushy2..haha rupanya blog nak lepas tensen..

aa ari tu u ada tanya pasal beskal kan.. kalau nak murah bek p kat kedai toys borong tu. mmg betui pun kat chowkit ada byk kedai..
lalu kat jalan tu jer bleh nampak kat tepi2 jalan.. nak beli moto bateri pun murah.

i.N.a said...

hehe..sedap2 je panggey org makciks :p

nih makciks glemer tau...haha...

kat chowkit ek...ok..nanti try tgk kat sana... maceh An...

Ziana said...

wei...
kaki ko kecik sgt
heheheh..

huh?? ko be strong ina...
wat tatau jek ngan anasir2 tuh..
geram lak aku!
:P

i.N.a said...

ho ho... anasir2 jahat...
bile agaknye anasir2 nih nak berambus balik sabah????
kesabaran aku ada limit gak...
@!?#!!?*&

si katak ijau

Meh sembang kat sini