Tuesday, July 15, 2008

Penipu!! Liar!!

Dearest blog....

arini workload yg sgt memenatkan aku...mna nak wat keje aku...keje ella lagi...
for this 2 weeks i'll be like this.. backup Ella yg cuti g umrah.. (Ella,doakan aku wat keje ngan tenang dari sana...)
sabar ...sabar...pose kena sabar...
yg aku bengang arini, hanya kerana DIA yg tak jujur,aku yg kena panggil "miszrlina gatal"??!!
wah..wah...ni sape yg gatal nihh..
cuba la selidik dulu...aku ke DIA yg GATAL!
i hate u!! i hate u!! i hate u!!
kepada lelaki,
be hOnest please.....
aku takut aku makin fedup ngan kaum2 korg..
sick of it!!!!!!!

5 comments:

Ziana said...

saba ina...
jgn sbb sorg yg wat taik..
sume ko pangkah..

ade insan kat luar sane yg x besalah... tp kite kene saba laa..
positive ek?
and be strong...

aku ckp nih pon utk diri aku gak..
aku paham... bukan senang kite nk jaga hati kite sendri.. bukan senang kite nak kuat... but kite kene jugak..

take care tau!
:)

~tinie~ said...

hi dear,
actually aku x tau wat really hapen 2u lately nie ...tp aku mcm bleh agak... well betul kata zie, jgn krn susu setitik satu baldi tu ko buang ...(erk betul ker peribahasa nie ;)..)
as zie said ..ramai lagi kat luar tu yg tunggu dan aku paham bukan senang nak lalui semua ini ...well at tis moment tumpukan pd keje and adam k?.....buat2x bz lelame nanti ko akan biasa ngan keadan sekarang nie ....aku tau hati ko kosong ko memerlukan seseorg yg bernama lelaki ..tp mungkin ader hikmaknyer ko x jumpe lagik skang nie.... try hanging around wit u pren ....lakukan aper yg ko suke ...like g bercuti ker wit pren ...tp jgn lupe adam plak ..k ...anyway take care too!

notatgn: zie u too !!

i.N.a said...

zie,
aku bengang ar..jgn smpi status aku jd issue..
nanti aku jd incredible hulk...
tp versi pink kaler..ahaks...

thanks zie...
ko pon be heppi k...
wit lovely famly...


Tinie,
hurm...pejam celik dah nak dekat 1year aku jd single..
aku ingat dgn masa berlalu, DIA akan pergi...lupekan aku...
rupenye makin menjadi2...
aku pon dah busan...
so klu citer kat korg...
lagi la korg busan... ye dak...
hehe...

**nota tgn : timakaceh to all my prens : zie,zeti,eza & tinie..
muaahhh..cayang korg...
aku masih memerlukan kata2 PEDAS dari korg! coz itu yg naikkan semangat aku..hehe

zeti said...

aku x de pape nk dikatakan
suma da all out ngan ko smlm
jgn cedih2 k..

i.N.a said...

maceh sume....
aku tau...tak sume org kat luar tu salah...
juz heran nape aku dok jumpe "the wrong" one :(
nak tumpang kasih pon serba salah...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
tak kisah la psl tu...
life must go on rite?

si katak ijau

Meh sembang kat sini