Friday, August 22, 2008

Aku Dan Dirimu

New song ... "aku dan dirimu".. suke bangat sama lagu ini.. wah..tetiba aku tukaq slang.. (Su,bisa ngak..hehe) lirik dia aku x paham sgt... tapi part yg aku suke duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah .....

Summary of this sOng :
masing2 punya perasaan,tapi pendam. Tak berani nak mluahkan rasa hati.
duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah.. suh lepaskan apa yg terbuku di hati.. nape perlu hiding perasaan tu? hurmm.. but yaa..of course jgn smpi memaksa org suke kat kite... kite leh luahkan rasa hati..tserah pada individe..nak terima or not.. no harm of trying! Tapi kan.. kadang2 pendam perasaa tu lagi baik. coz if kite dah luahkan,so pastu sure dah lain meaning "kawan" tu? hurmm.. apa pon kena berani beb! Wah..best je aku ckp kan.. Aku pon penah luahkan aku suke seseorg.. so terserah la dia nak accept or not.. after all kitorg still kwn till now.. Serahkan pada takdir.. eh..ni kisah lagu ke kisah idup aku nih? haha.. Ok..back to our sOngs yaa.. Ala..dgr la sdiri... pastu buat summary k.. enjOy it!!

Ari Lasso feat. Bunga Citra Lestari

tiba saatnya kita saling bicara
tentang perasaan yang kian menyiksa
tentang rindu yang menggebu
tentang cinta yang tak terungkap

sudah terlalu lama kita berdiam
tenggelam dalam gelisah yang tak teredam
memenuhi mimpi-mimpimu malam kita
reff:
duhai cintaku, sayangku, lepaskanlah
perasaanmu, rindumu, seluruh cintamu
dan kini hanya ada aku dan dirimu
sesaat di keabadian

jika sang waktu kita hentikan
dan segala mimpi-mimpi jadi kenyataan
meleburkan semua batas
antara kau dan aku, kita........





nota kaki : me dedicate this song kepada sesape yg bkenaan... apa pon...life must go on yaa.. be heppi dear (",)

No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini