Tuesday, August 19, 2008

Ayam Penyet again!


yeyeyye....tOday pas keje nak mkn ayam penyet wit Kak Niza..hehe.. jOm?? i'm so starving! Td x lunch. Makan masa miting je.. 3 ketui roti jala & some nasi impit.. td kenyang la...dah kol 3pm nih mula la lapar..huhu..ciannye pada diri ku... Kak Niza..owg dah terbayang ayam penyet nih. Terliur tu.. adussss.... nih sambil wat QP Training on9,sambil terbayang kecedapan ayam penyet. Tak percaya ke? meh la try.. sure nak lagi..hehe..hish...tak masuk langsung training nih dlm pale otakku.. sume gara2 lapar...hik2


nota kaki : girls,wanna jOin me? jommm...after work tOday..

7 comments:

shafa said...

yummyyy..yummyyyy bestnya, tapi kna snap ayam penyet tue ek...shafa terliur laaa dengar nama pun dah mcm best jer kan....

Ziana said...

again???????????????

miszrLina said...

shafa,
dah ada entry b4 nih..
byk pic ayam penyet tu..
cam biasa je rupenye..
tp rasa + sambal yg pedas bangat tu yg myedapkan ayam kena penyet nih..hik2

zie,
xleh tahan siot.
i'm addicted!!

zeti said...

bestnye wei..
t'ingin nk ajk family aku mkn kat sini.. aku msih t'ingat lg klazatan ayamnye itu & smbal2 yg mnmbh rasa.. perghhh.. x thn aku :p

miszrLina said...

ti,
bwk la famly ko mkn...
pastu sure nak lagi..dan lagi...
sanggup tu aku tahan lapar smlm...
semata2 nak mkn ayam penyet...hik2
smlm kak niza amik ayam bakar. ok gak. tp lagi cedap yg goreng tu...
nyum..nyummmm

eZa said...

oi! penyet lg?? eii! aku jeles la ko keje area sane... food heaven sguh!!! jelesssssssssssssssss!!! :P

miszrLina said...

eza,
meh la cni...aku dgn tgn terbuka terima korg kat cni..hik2..
tgn terbuka? ke opiz terbukak? haha..

food heaven la yer...
lari diet!

si katak ijau

Meh sembang kat sini