Thursday, August 14, 2008

mc tOday!

Me on MC tOday.. starting from 5am tadi dok kuar masuk tOilet je...smpi dah x larat dah nih.. sure kes my dinner mlm td.. Nasi gOreng tOmyam wit Kerabu manggo yg pedas bangat :( ke ada sebab lain? oh tidaaakkkk.... mama pon kuar masuk tOilet...tp ok dah...xde la cam aku... hurrmmm...sure plus nak pms....perOt pon lain macam kot.... This mOrning g klinik, doc tu baik sungguh.. selain air garam tu dia bg pain killer (utk spare...hehe) & vit B Complex.. hurrmmm malas je nak mkn vit tu....sape nak??? nih baru pas minum air garam... memulas lagi perot ku... oh tidak....tak larat dah nak btapa dlm tu!! Arini perot aku sure kempis je...haha... (zeti,ko jgn jealous aku slim arini) muahahha... ok la...nak g "teman setia" & bertapa.... daaaa.....hik2 :p





nota kaki : Ella,thanks for backup me today.. cancel pose arini :( pagi tadi akak sms ko sahur bgn tak?
Zeti,masakkan utk aku chic pOriddge ala2 mcD tu...huhu..leh request lak yer..

8 comments:

zeti said...

cian kat ko ina
sape suh ko mkn nasi tuh sorang2, lenkali tapau bg aku sama ;)
jgn lupa mkn ubat & rest.. stress sgt la tu..

ala ciannye mmber aku
nk porridge ek?
nnt aku beli perencah bg kat ko.. ko just tmbh air je k :p

p/s: klu ko x mo mkn b complex tu ko bg je kat aku.. abis citer :p

miszrLina said...

thanks ti...
haha...owh..tapau utk ko pastu leh sakit sesama ek...hik2 :p

sama ke rasa porridge tu? zeti mmg pemalassssssssss :p

vit tu klu aku xmo mkn nanti aku bg ko k.... hik2..

Ziana said...

lahai..
dok pi mkn pepedas watpe??
aku mmg xleh pedas...
:P

get well soon..
pi rehat!

eZa said...

eheheheh penangan nasik grg tomyam & kerabu mangga la nih ye? mm jap2 lg baik la tuh.. aku mmg kalau nk period asik membuang.. hehehehe :D get well soon!

eZa said...

tambahan.. wei korang, b complex tuh kalau mkn kencing busuk kan?? ehehhe i hat that pills! :P

miszrLina said...

zie,eza...
pedas mbunuh siot!!
hik2..... aku belasah je...cedap....
endingnye memerap dlm toilet...hehe..

wei..Bcomplex tu if mkn badan naik kan? ala...cam malas jer....
anyone yg tau....

mieY said...

pagi2 dah ada org tipon ngadu sakit peyut...hehehe

miszrLina said...

tOk..
klu x betau tok,tok cari tite nanti hik2 :p

si katak ijau

Meh sembang kat sini