Monday, August 4, 2008

my Weekend

oooppsss...sori..lmbt update entry for my weekend. Kepada yg tak sabar tu (tau la arini EL) hehe.. well,not much.. here my activities for last weekend ;)

Wonderful Saturday (",)

Hangout with somebOdy..ssyyy... saje je wat saspen. We all go to klcc. Lama gak x mjejakkan kaki ke sini..hehe.. park kete then me naik putra.. heran gak nape ramai manusia nih.. oh.. ada pc fair kat KL Convention Center.. After jumpe tu kitorg sembang2... sambil kutuk puan zeti (ko ada tersedak tak) hik2.. then stop for solat break and continue with tea/coffee break lagi (sib baik tak kembung perot kan awk..) hehe.. Anyway,i feel heppi talking wit u..hope it last long ;)
oooppsss...no gOssip yaa... After all 1 pic je i sempat snap.. pastu my hp buat hal lagi :( so sad... nanti la..kumpul duit..buy "hp raya" hik2.. Lain2 pic kena mintak kat my new fren tu..
nih je sempat snap..pastu hp mengOng smula...iskk ;( Mr.xyz,u shud jampi serapah my phone la..hik2

Pleasent Sunday

G weeding my neighbour & my relative at Bt 14.. aduss...leh sesat lak.. hik2.. Yang best tu tema pengantin merah! Sama merah ngan my baju! Wah.. meriah gitu.. Tp best sgt.. dapat gifts yg sgt cute! Selamat Pengantin Baru to Baby & Amir ;)

nih..cute gifts..macam2 ada dlm nih..

Today : nOt so blues..hik2

Lunch tadi kat Idaman.. Ramai sungguh teman lunch arini. Wit Dila oso !! Cam dah lama je x dgr update dari dila ...hehe...maklum la...kena jadi "org umah" sepenuh masa b4 berangkat..hehe
Well,after work i hav date wit Kak Niza at Cineleisure Dmsara... The Mummy! Here i cOmes.. huhu.. jOm! alamak...have to rush there! Cian kak niza waiting for me...


**nota kaki : cepatnye masa berlalu hari ni.. Selamat Berbuke pose kpd sesape yg pose ;) mkn tu ingat2 la i...hehe

7 comments:

zeti said...

x sbr nk tggu ko upload gmbr deting arituh :p kuikuikui..

miszrLina said...

Puan Zeti,
aku "hang out" jelah :p
ngade2 ko nih...

Ziana said...

wei..
sape Mr xyz tuh?
jeng jeng jeng
:)

miszrLina said...

miss zie,
tu kawan baru aku laaa....
dah lama x jejak kaki ke klcc since chilli's dulu..huhu

mieY said...

huhuhuhu....

miszrLina said...

tOk,
mula la tu...;p

mieY said...

yelah..yelah...

si katak ijau

Meh sembang kat sini