Monday, September 22, 2008

Adam oh Adam

Haa...ni entry psl semalam.. Adam oh Adam.. sangat la kepOh smlm.. Pastu apa yg kite buat sure dia nak jOin sekaki. Ekceli everyday pon dia camni.hik2. Pastu sure tdo sambil ngigau...aduhai.. Nih.. adik aku tgh picitkan my kazen yg sakit tangan, si kecik nih pon nak tolong gak. Pastu dia g sapu kat perot dia wit myk angin tu.. Haa..sib baik myk tu x panas. Ni kes dah biasa tiap mlm befOre tdo mama dia sapu myk n massage dia la tu..ngeeeee..
Tolong picit skali..huhu..

Pastu g main beskal.. pink kaler tu! adOi..

Pastu g tgk tv.. tgk cite ultramen (po plan sebutan adam) aduss..

Haa... nih terjumpe lak muvee last raye.. Adam main ngan tuceng. hik2. Mata dia nak bengkak lak masa raye tu...semut geget...huhu.
Last raye yg a agak hambar.. hOpe this year more meaningful for both of us =)



Nota kaki : sangat mengantOk arini... Jap lagi nak g repark.. sambil mcuci mata ku kat OU.. jOm.. nak teman ke..hik2

6 comments:

zeti said...

geramnye aku tgk keletah bdak kcik ni tau ;p ehehe..

comey tu beskal dia, my feveret kaler lak tu :)

Nurmala said...

Budak² mmg cam gini kan.
Kadang² geli hati tgk gelagat diorg nih

miszrLina said...

zeti,mala..
masa tu adam jakun ngan tuceng...haha...
tu yg sakan je dia nak main...

~tinie~ said...

pandai berlakon rupe nyer .....ehheheh comel jer kan ....

SaDi said...

ooo... giii OU yeeee... SHOPPING TIME... huahuahuahahuahua...

miszrLina said...

tinie...
sure mirul pon camtu kan..hehe...

sadi..
mna de shoppin..tak kuasa dah i..hhuhuhu

si katak ijau

Meh sembang kat sini