Friday, September 5, 2008

Berbuka @ IKEA Buffet

Smalam gi bukak pose kat IKEA wit my fren :)
Murah... only RM15.90+ per person... walaupun tak byk choice tapi ok jer...
Mna nak dapat this price in KL! Menu everyday tukar.
Yang paling aku suka cheese kek & ice-cream... nyummy! desert part laa... 2 slice tu aku bedal..hehe..

Tu pon terserempak wit Kak Dayah,Salina & Linda masa tgh que nak amik food lak tu..oppsss...kantOi me..hik2
Before balik umah, aku sempat beli IKEA'S curry puff... for My Lil Adam...Adam suke sgt :)

Sori x dpt snap pic. My hp still in mengOng mOOd :( arghhh...

nyummm..nyuummmmm..cedapppppppp

Lom kuar lagi la new katalog...bukan apa..leh berangan kat umah tgk mag nih..hik2 :p


nota kaki : sempat sms eza bagi dia jealOus..hik2.. korg..meh la..reramai g cni..bile la aku jd duta ikea nih...hehe ;p


8 comments:

atune® said...

awak..byk tempat x kt sane?nk g..tp kene q panjang x?

miszrLina said...

hi atune,
byk gak tempat... leh masuk 600+ org..
smlm i masuk kol 6.20pm...
kol 7 baru i g amik food...
jgn g weekend,sure pack!

SaDi said...

hari ni nak buka kat mana pulak???

miszrLina said...

sadi,
arini kat umah je kot...hik2...
mna leh kat luar sgt...huhu...
ada x raye nanti...

[djsuriadhani] said...

ina..magazines ikea 2009 dah kuar..aku dah dapat ler..tu untung ddk dekat2 ikea..cepat update..muhahahahaha

miszrLina said...

su,
mag tu deliver kat umah ko ek..
pesal umah aku x smpi lagi?
hik2...

lily.lulu said...

hari tuh pun lily makan eskrem sampai 2 mangkuk ..

banyak gilerr .. sedap !! layannnnnn

:D

miszrLina said...

lily,
food dia biasa je kan....
maybe ikut budget gak...
kan brg dah makin mahal...
apa pon cheese kek+eskrem mmg cedap!!
esok nak g sana lagi..hehe.. :)

si katak ijau

Meh sembang kat sini