Friday, September 19, 2008

a Date wit Niza

Salam Friday utk sume...

Ujan je kan dari pagi...ujan rahmat namanye tu... Nih entry for semalam.. bbuke date wit Niza.. hik2. Kes ngidam ayam penyet.. (againnn!!) haha..jgn la jealous kOrg.. mmg xleh lari ar nak mkn ayam yg telah dipenyetkan nih. Ngan sambal special tu.. berapi pon tambah lagik.hehe..

Semalam penOh tu Ayam Penyet. cedih gak.. sO we ols g bbuke ala ala intro kat ikea. Buy curry puff, hot dog & air..syer2..hik2.. Air gas lak tu... best je kena kat tekak ku yg perit nih..hik2.


pOsing dulu b4 bbuke... muke frust sebenarnye.. senyum dlm paksa.. haha =p

Akhirnye kol 8+ dapat gak tempat kat Ayam Penyet.. dapat la kitorg menikmati kpedasan yg sungguh berapi nih.hik2. Order just the same : Ayam Penyet wit nasi, Gado Gado and air esh jeruk limau (air limau nipis daa..) for me & esh teh botol (tapi dalam kotak!) for Niza.. Esh jeruk limau tu sgt la sesuai utk org sakit tekak cam aku..hehe.. Esh teh botol..really different taste.. klu 1st time minum sure ingat tu teh dah expired! ahaks..jgn marah kak...hehe.. sOnok gak mkn sambil sembang2.. tahan jer pedas tu..hik2.. ada la smpi tersedak2.. eh..sape sebut nama ku yaa..hik2.. tapi xde la lama sgt... cian lak Adam dah nunggu kat umah..huhu... Jap ya Adam.. Mama ada date wit Aunt Niza nih..hehe.. Ok u..nanti kite makan2 date lagi yaa =)
**berjaya siapkan entry b4 u kuar..hik2




nyummmmmy!! eh..num 27 tu umur aku ek? haha..perasan la plak..


Nota kaki : Smlm smpi umah baik je adam x kejOr aku. Dia tgh mkn wit Acik Wan kat dapor.. cedap sgt la tu smpi x ingat mama dia..uishhh... Maceh dek wan for accompany adam..hehe.
eeii..tudung aku penyet!! smlm mmg hari tudung in mengOng mood.. haha

To ols : Heppy Weekend =) shoppin raye ke this week?


9 comments:

YANI said...

Ayam Penyet ni nama restoran ke?hehe...mcm sedap je ek? Katne ek? teringin nak try...hehe. Anyway Ina keje IBM ke?

miszrLina said...

yani,
aah.."waroeng ayam penyet" hik2..
buruk je nama...
kat curve restoren nih...
cedap tau...cuba la try...

uits...syyyyyyy...i keje sana..
hik2..
tu yg port ikea+curve+ou jer..hik2

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

waaaa...bezznye dpt mkn kat luaaa..huhu...

miszrLina said...

hik2...
skali2 skala... =)

SaDi said...

selamat bershopping di hujung minggu... huahuahauhuahau

miszrLina said...

sadi,
jgn shoppin byk2 ya...hehe

cendawanintim said...

banyak kali pi the curve kalu stay umah akak, tapi slalu takder chances nak nerai ayam penyet nih...huhuhuhu..

kalu pi sana lagik, harusss ku ca

miszrLina said...

yuni,
singgah...jgn x singgah...hik2...

zeti said...

wei.. da lain la muka kak niza.. makin vogue!! ish, rndu la kat dia :) ehehe.. aku ngidam la ayam pnyet.. bila ek aku nk pi sana.. t'ingin sgt2 ni ;)

si katak ijau

Meh sembang kat sini