Thursday, September 25, 2008

Kad Raye + Buah tangan

Salam sume... dah 25 Ramadhan rupenye arini..kejap sgt kan.. next week kite akan myambut kedatangan Syawal dah =)

Wah.. balik dari keje semalam kat bilik ada kad raye utk ku.. sOnoknye =) its from Cikli, fren of mine. Maceh ya Cikli.. Owg x beli pon kad.. reply guna e-kad leh tak? hik2.. jgn marah u.. tak pon owg bagi by hand jer kad kat u ek.. oh ya,Cikli dun wori..if kite mkn ketupat wit ayam masak merah kite mmg akan ingat kat u..hik2 :p




Hurmmm.. ada buah tangan gak dari KK.. thanks to my ex Pa&Ma in law.. ingat diorg kat kueh cincin fav aku.. ikan kering kerOpok pon ada.. windu kat diorg =( err..mula la nak emO tu.. hishh.. (p/s : tinie,ko x windu ke kueh cincin nihh..klu nak betau aku tau)


Nih baju tedo Raya utk Adam. Smlm buy kat JJ. Adam sempat mlaram ngan kasut rayenye.. dia tdo baru aku leh bukak kasut tu..aduhai anakku...hehe


pOsing wit kasut smpi demam?


Notakaki : Sabtu baru g shopping wit adik2 ku.. well,aku kan kakak.. leh ar buli diorg kejor Adam.huhu.

Me @ Home tOday. Taking EL. Adam demam + me "p" pain.. argh..raye dulu ek..

erk..monthly report submit tOday! hurrm..esok jelah..

9 comments:

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

heheee...besttnyeee...

niway, sila amek kad raye nnt keyh...(^^,)

zeti said...

wei, kueh cncin.. cedap tu.. aku penah mkn kuih ni.. aku beli masa kat kuching dulu.. tp adik beradik aku suma x suka sbb keras :p

cntik baju2 adam
cian dia smpai dmam arini
nnt jgn lupa bg dia mkn ubat tau ;)
ko pun rest gak arini, x mo tensen2 k

:)

miszrLina said...

dik,
eh..ada kad raye ek...maceh....

ti,
a'ah...fav aku kueh nih...
mmg ranggup...pelik ar memula mkn..hehe...

aku dah rasa lega..coz "dah kuar" sume..haha

saya said...

jgn kata adam, saya pon kalo melaram berposing harus sampai demam nih. hehehe

miszrLina said...

saya,
aduhai...pOsing smpi demam ek...
tu..mat kepOchi...mlaram gaks? huhu

miszrLina said...

saya,
aduhai...pOsing smpi demam ek...
tu..mat kepOchi...mlaram gaks? huhu

Me_Bee N Kids said...

Beshnye sopping2 ...Saye tak sopping lagi sampin sikecik nih ...tgl weekend ni jer la

Nurmala said...

kita dah tak dapat lagi kad2 org nak pos ni..sian kita kan

miszrLina said...

Liena,
sy pon x dapat lagi sbaju melayu,samping n songkok si tecik nih..hehe...kat JJ dah xde size...
sabtu kot g beli...
sempat lagi tuu...

Mala,
nowdays sume dah malas nak pos...
guna ekad je kan..huhu...

si katak ijau

Meh sembang kat sini