Monday, October 6, 2008

Demam Raye


Salam Aidilfitri sume..

Masih dlm mOOd raye ke...hik2.. Me? Demam...mkn ketupat pulut & laksa perlis byk sgt kot. hik2..Atau kepenatan drive nih..huhu..
Arini masih cuti lagi... so kpd yg dah start keje tu.. keje rajin2 yaa..
Sambil mkn kueh raye kat opiz...hehe...
Ok la...nih few pic raye kat Perlis.. ada lagi tak load.. Plus wit bibir adam yg luke.. jatuh dlm longkang..huhu.. Itu la dia budak yg raye sakan..

To be cOnt ya.. nak kuar jap...daa..

Nak blk kampung. yey!

Budak bucuk baru mangun tdo...hehe

Budak bucuk dah cOmei... sedondon la ngan tok nyang dia..hehe..blue kaler



Notty boy akhirnye ketiduran...hehe

Makan...Makan.... Ketupat Pulut wit Rendang & Laksa Perlis yg marvelous! nyumss




9 comments:

shafa said...

eh, beza ker laksa perlis ngan laksa kedah n laksa penang...??
xpenah lg makan laksa perlis nih...
laksa penang yer ler...
laksa kedah pn xdenyer penah rasa gak..
ko kene buat entry psl laksa2 di utara lah...

zeti said...

beraya sakan hang no..
smpai dmam2 ;)
comey la adam pakai baju melayu.. geram tgk :D
beb, thn ni aku x mkn ktupat pulut.. mak aku pun x buat thn ni.. huhuhu.. lupa nk suh ko tapau utk aku satu :p ehehe..

miszrLina said...

shafa,
eh..rerasa sama je laksa utara nih..
diff nye ada yg guna belut.. hehe... tu yg cedap. tp klu tgh mkn tau tu belut mau x lalu telan...haha...

zeti,
aku kpenatan drive kot... kat sana batok2 jer.. mna de raye sakan.. biasa2 jer..
cian ko raye kat kl ek...
xpe..pgorbanan tu...

Me_Bee N Kids said...

Beshnye , elok jer adam pakai baju melayu ..si kecik ALif tuh pakai jer terus mengamok sakan soh bukak ...nanti biler mood die baik sket nak pakaikan balik nak snap gambo , muahhhahaah ..mama tak kisah , asal amik jer , cukup syarat

miszrLina said...

u...
coz adam dah besar kot...tu yg ok...
songkok je xmo pki...
abes dia campak...hik2

Nurmala said...

alalala...
siannyer dia..
erm..kita pon demam gak tau masa raya ke-4

miszrLina said...

mala...
demam raye ek..hehe...

saya said...

itu demam kepenatan namanya.. tak cukup rehat. eh, eh.. takmo laksa.. nak kucing2 tuuuuuuu..meowww

miszrLina said...

tu la dik...
mmg kpenatan sgt2...kl-pelis-kl...
adehhh...
haa...nak miaw tu bg kwn kat nezha awk yaa...hik2...

si katak ijau

Meh sembang kat sini