Wednesday, October 8, 2008

Lagu Kenangan



Jangan lagi kau sesali keputusanku
Ku tak ingin kau semakin kan terluka
Tak ingin kupaksakan cinta ini
Meski tiada sanggup untuk kau terima

Aku memang manusia paling berdosa
Khianati rasa demi keinginan semua
Lebih baik jangan mencintai aku dan semua hatiku
Karena takkan pernah kau temui cinta sejati

Berakhirlah sudah semua kisah ini
Dan jangan kau tangisi lagi
Sekali pun aku takkan pernah mencoba kembali padamu
Sejuta kata maaf terasa kan percuma
Sebab rasaku tlah mati untuk menyedarinya

Tapi bukan aku woooo

Semoga saja kan kau dapati
Hati yang tulus mencintaimu
Tapi bukan aku...................... =(

yaa...mungkin bukan aku.....


nota kaki : lagu kenangan... td drive sambil dgr lagu nih..u all ada lagu kenangan tak?
bile dgr smpi nak nangis? another song yg aku xleh dgr "bunga angkasa "
*sigh*

5 comments:

eZa said...

alahai.. sedih2 lak! relax je cam aku. bos buat taik pon leh cool je lg.. tp entry panas la... ahahahha :P

miszrLina said...

layannnn jer...

ko sound tepat tu...
rerasa boss ko baca blog ko tak? hangin dia nanti..huhu

Nurmala said...

Ya Allah kak,kita baru je dgr lagu ni kat radio tadi.lagu ni lagu kenangan kita jugak..mmg rasa nak nangis dgr lagu ni..lagi satu lagu kenangan yg buat kita sebak, lagu "kekasih gelap ku"..wak!!!!!

miszrLina said...

mala,
kite telah disaiko oleh lagu2 ini...
haha...
layan jiwang je ek...

mieY said...

saya yakin betulllll...
saya kunci lirik ini...hahah

si katak ijau

Meh sembang kat sini