Monday, December 1, 2008

Cicak Sesat

This mOrning... ondway g keje... tgh drive jemm2 kat LDP tOl, punye la aku terperanjat coz ada cicak tgh tgk aku! Bebetul kat depan cermin kete ku... Mak aiii... geli geleman... sib baik la aku xde heart attack! *gosh*

Ya Allah... xleh la tgk spesis2 cicak nih... geli sgt2. *ada histOry disebaliknye yg aku xmo ingat* cicak+lipas... paling2 aku geli ada lah cicak.. coz dia cam lembik2 & mlekat... u hav nO idea camne aku bwk kete pagi tadi. Siap tanye tol gurl : ada lagi tak cicak kat depan kete akak? haha.. sadis seh.. rasanye muke gurl tu pon cam geli2 gak. Buatnye cicak tu lompat dalam kete. haa.. camne? Mna eh cicak tu datang? Dia folo dari umah ke? coz aku parking kat bwh pOkok jambu depan umah... ishhh...


camni la lebih kurang... tp versi kecik.. cicak kubing kot... ntah..

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii... mremang bulu rOma ku...






*alyn,sure u pon mremang kan... haha...*geng penakOt cicaks*
** i'm still geli geleman ingat peristiwa pagi tadi.

9 comments:

zeti said...

aku pun geli gak la.. as long cicak ni dok jauh dr aku kira ok lg.. klu dok dkat or lari atas kaki aku ke, mau aku mjerit :p binatang yg aku geli slain dr cicak also lipas, katak & tikus.. binatang yg aku fobia, burung gagak.. yg ni ada storynye.. nnt akn ku reveal nape aku fobia ngan burung ni.. ops, terlebey suda :p

miszrLina said...

hahhahahahha...

spesis lembik2 tuuuuuuuuuuuu....

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiii...

jgn mlm nih aku mimpi cicakman suda la...huhu

maylyn said...

seyes...i hate cicakkk benci ok!!!! SANGAT!!!! i hate u ceecak!! hahahha tetiba emo

miszrLina said...

alyn,
haha..sabau weh...
me toOOooOO...
the way "dia" starring tu yg x tahan...
scary jek...

ella said...

hahahah!! saye takut lipas, tak takut cicak. sbb lipas more unpredictable!! apatah lg lipas yg bole terbang.

miszrLina said...

ella,
sama je tu...
sekor terrer terbang..

sekor lagi sgt mgelikan! eeii...
lembikkkkkkkk

*teringat peristiwa kat Naili's..
ada "org tu" mlompat krn seekor lipas. huhu... ingat tak ella? hik2

ella said...

tak ingat! :p

fadzly said...

mgkn cicak tu nk berkenalan ngn u kot.. dia bekenan tuh.. hahaha

miszrLina said...

hahah...

ella : jgn la pura2 lupe eh....
lallalallalla....

en Fadzly : aah la.. kot leh btukau jd "prince charming" ke... hik2..
best gak tu :p

si katak ijau

Meh sembang kat sini