Monday, December 22, 2008

Milik siapakah..

wah... pagi2 i dah mbebel. Sape la yg ngade2 taruk name card kat my car nih.. dah la ujan last nite.. abes mlekat name card tu.. eh... IT depat? Bangi? hurmmm.. I rasa "dia" jer yg keje kat Bangi... hurmmm.. Ye ke awk cikli? ngaku ar.. tak baek tau x ngaku.. dtg umah kite eh smlm... hurmm... terrer ye cari umah kite...

tapi... empunye diri masih tidak mau mngaku.. milik siapakah name card ini.. mengapakah perlu bermain teka teki...
kalau la org sales yg letak name card nih,sure la dia dari sales dept... mebe nak suh wat loan ke.. apa ke. tapi nih dept IT. Nak bagi i keje ke? haha.. sgt2 musykil...

Kepada sesape yg berkenaan... sila la ngaku... i dah sms,tp xmo reply pon...huhu




:: milik siapakah name card ini.......... atau org hanya nak main2 kan aku.. tak baek tau buat camni :(

7 comments:

Faz said...

xde nama ke kat namecard tu?

miszrLina said...

Faz : ada.... tp akak tatau nama "kwn" akak tu bebetul...huhu...camne..

Faz said...

hoho..akak send emel or call no org tu, wish dia 'merry christmas'..hehe

ade la tu k.ina :)

miszrLina said...

faz : aah yer... "surprise!"
ngadeeeee... sape main2 nih siappppp la

zeti said...

ala yang.. org nk bkenalan ngan ko tu.. dia x mo ngaku ek? biaq pi kat dia.. ko diamkan je.. lama2 nnt dia ngaku la :p

Nurmala said...

wah....org nak berkenalan??? layannnn~~~~ wakakaka

miszrLina said...

zeti : a bit frust gak if tu bukan "dia" hurmmmm

mala : yelah tu mala...layan je eh... pesal la org tu x taruk pic dia skali... hahah.... :p

si katak ijau

Meh sembang kat sini