Thursday, January 8, 2009

Farewell again .part 1.

Dinner farewell last nite. its for Faz, Anis, Sarah & Salina. hurmm. semakin hari semakin ramai meninggalkan eye-bee-m =(
baru je nak bermesra2 ngan mereka neh. its ok. do keep in tOuch yaa =)

Our venue kat Uptown Damansara Utama je. Coz ramai yg nak join. Lagipon arini ada lunch farewell utk diorg gak. wit all Techinal Support Team. will keep update later ya.

Thanks Anis, smlm sempat bbuke pose kat umah awk & sharing2 cite. sssyyyy...
Alyn x dapat join smlm.. xpe..xpe..later kite lunch sesama eh.


****the picas*****

Brother nih nyanyi utk korg la.. sape eh jemput dia? ok la agak menghiburkan wpon lagu yg diminta dia tatau nak nyanyi. ahaks. Asrul sedang layan feeling. hehe


Me & Anis. opss. Jojo tiada didalam gambar. aler..



Me wit Aiman. Dia seorg adik yg baek. sgt mdengar kata.. hehe


Asrul n Ariff (my new team partner) eh..pehal lak korg posing gitu? errkk...
ala ala manje eh =p



Ella n Iwan yg lambat datang. hehe. agak leceh nak snap pic coz meja terbahagi dua.. tu ha dpt snap pic jauh2 jer. Faz & Rad sgt jauhhhhh...



To be cont with Lunch Farewell.. Ella,sile apdet entry wit more3 picas!

12 comments:

Siti Anis Iylia said...

no problem laa kak ina =) tu laa gune kwn ;) lepas2 ni, jgn segan2 ye dtg umah..a'aa laa, xde pic j0j0..alaaa =( xpe2, bleh mintak kat ella..hehe

miszrLina said...

Anis : hehe..bole gak jumpe kat idaman tu. akak slalu mkn2 ngan kwn kat sana.. hehe...
tu ar...tgh tunggu ella apdet neh...

ella said...

harap bersabar ye. gamba tak transfer pon lg. kat ofis ni mcm tak bape bes nak update blog (takot kantoi).

anyway, it was really fun to hang out with u guys! :D

miszrLina said...

ella : hehe... awas... jgn kantOi. huhu.
tu la kan...bukan slalu leh gath camtu... nanti plan lagi eh...

SaDi said...

bila farewell... mesti makan makanan yang sedap... :)

miszrLina said...

sadi : bukan shj fud yg cedap.. tp dpt gath tOgether2. tu yg BEST!

nURmALa mAZLan said...

kat ofis baru ni, nak benti ke,nak kena transfer ke, x de nyer nak farewell2 bagai..

dulu masa saya nak benti kerja lama, dia punya farewell, macam CEO nak bersara pulak..ekekekeke

nURmALa mAZLan said...

kat ofis baru ni, nak benti ke,nak kena transfer ke, x de nyer nak farewell2 bagai..

dulu masa saya nak benti kerja lama, dia punya farewell, macam CEO nak bersara pulak..ekekekeke

miszrLina said...

mala : hehe... tgk diorg nye budget kot mala..

maylyn said...

nmpk nye i jek yg xikut :)

Lily.Lulu said...

uptown ..
lama gila x makan kat situ

miszrLina said...

alyn : xpe. later kite ajak la faz n anis mkn sesama lagik..

lily : same la. dah lama x g uptown. tu yg plan ngan mereka2 neh. hehe

si katak ijau

Meh sembang kat sini