Friday, January 30, 2009

Recall Zaman Skolah

Last nite get a call from kawan lama.. Si Joe. Dia nih kwn dari sekolah rendah. camne ntah dia leh teringat nak call umah aku. sib baik la num phone kat umah tu x penah tukar. hehe. The best part dia hafal tu num phone umah aku!

Aku tau la ko rindu aku Joe. siap bgayut smpi 3am.. Abes la recall sume memories dari skolah rendah, skolah menengah.. sampai aku kawen.. smpi la skrg masing2 jd single kembali. hehe. bagus la memori si Joe nih. ingat details tu.. maklum la dulu dia jadi "org tengah" antara aku dan bf zaman monyet2.. haha. ko buat aku malu ar! mmg best bile ingat cite2 dulu kan. flashback! kalau la bole ku undur masa.. huhu. sah2 la xleh :p yg aku xleh lupe, si Joe nih hampir2 gak jadi bf aku. err.. ko jgn la nak mulakan taktik mgayat yer :p

nih lak draft kedudukan we all kat kelas masa form 3. err.. aku kejap je ngan diorg kat kelas nih coz pastu pindah skolah lain.
aku rasa korg nih xde keje la, siap draft lagik! eh,ko dok depan eh Joe? aku ngan Mazwan dekat2 eh.. ko jgn marah ye joe.. hehe.. kenangan je tu.. alahai... indah je kan bile ingat masa2 muda remaja.. cam x caye skrg dah age bape. hurmmm..

*aku kidnap from fesbuk korg*



sO korg camne? ingat lagi ke zaman skolah2 dulu? atau zaman chenta2 monyet? hehe. kelakar tul! Thanks to Joe yg remind smula sume2 cite tu.. wpon ada yg aku dah lupe. sorry eh!





::life must gO on ok =)
aku ok je jd consultant ko.. hehe

5 comments:

SaDi said...

alaaaa.... teringat pulak masa zaman sekolah... huahuahuahua... kelakar betul laa... anyway... kenangan masa zaman sekolah laa yang membentuk kita menjadi apa yang kita kecapi sekarang ni... :D

miszrLina said...

sadi :
yup... best je bile ingat kan....
hehe

sharamli said...

wktu sk0lah dlu d0k seb0k2 bila la nak abes sk0lah ni..bila da abes rindu la plk...hu3

zeti said...

wuiyoo.. siap smpn lg susunan dlm class.. aku pun da x ingat suma tu.. tp aku ada jmpa aritu group sekolah dlm frenster ;)

miszrLina said...

sha :
ye betul! dah keje nih cam rindu nak back to skol!! huhu. tp xmo amik exam lagi... hehe

zeti : nih budak skolah tu draft smula ar... hehe.. yg best tu ingat kedudukan sume.. aku pun x hingat dah.. eh.. yelah aku x hingat coz aku pastu pindah skolah... huhu

si katak ijau

Meh sembang kat sini