Thursday, February 19, 2009

Alhamdulilah..

Alhamdulilah..... td g klinik tayah amik blood test. yeahoOOoo!

tu pon aku buat muke dah sihat. siap ckp kat doc "saye rasa saye dah x demam ar doc, so tayah amik blood test yer". dgn muke agak cuak ala penakot. Doc tu leh gelakkan kan aku, "nih kes takut la yer".. "meh tgk temperature dulu.. ok.. alhamdulilah... dah tak demam". Alhamdulilah....
Tapi kerana batuk sesema still terok which batuk tu bunyik cam asma, doc bagi antibiotik extra pOwer. aiyoOoo *_*

Takpe.. aku sanggup telan sume ubat2 ni, asalkan cepat baek. tak larat wei batuk2 nih. cam batuk org tua je... nak terkuar anak tekak aku ni haa.. tonsil pon smpi dah bengkak. hurmm..



See...... satu famly ubat ke aku kena mkn? uwaaaaa.... mgigil je nak tolan ubat2 nih. *dasar penakOt* hehe :p

Arini makan bubur nasi wit telo masin again? hurmm.. telan jelah.... hanye tu yg mampu aku telan. Nak jOin tak? home made tau... tp masak sdiri ar... x best tul... xde org ke nak masakkan utk saye? ahaks *_*



Buat kawan2 yg sedang demam tu minum air masak/mineral & 100plus extra2 k... yup. saye dok telan 100plus for this few days smpi x lalu dah nak tolan... huhu..
Skrg mmg musim demam. Kat klinik full house! Take care sume....

i'm going to bubum... ubat batuk ni sgt2 menidurkan..... daaa....

7 comments:

sharamli said...

h0pe cpt sehat....
hu3

YANI said...

yela Ina...musim demam. take care ya!

en_me said...

moga2 cepat sembuh..

Mr Asrul said...

demam pe cani???bole berblog lg..haih....rodzalina.!!come back to office!!(linda pggl)

MaDihays{Ida} said...

rehat bnyak2 supaya cpt sembuh ok?
take care..

DYLA said...

amboi byk nyer ubat!!

moga cpt recover

miszrLina said...

sha,yani,en_me :

macehhh... aah... musim demam... klinik ramai je org...

mr.asrul :
saye hanye apdet kejap... pastu pegi berehat. sile jgn jealous oke :p

madihays {ida} :
yup..dah tlebih rest. arini start keje. sgt serOnok!!

dyla :
tu ar... byk nak mampos ubat nye..
nak telan siap gigil2. muahahha..
*penakOt*

si katak ijau

Meh sembang kat sini