Thursday, February 5, 2009

Award from MsMaylyn



Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

- MsMaylyn aka Alyn. opizmate saye. Merangkap teman makan2. teman gossip2. teman g solat =)



3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.


1. Saye adalah Mama kepada Adam Danish.
2. Saye suke ketawa.
3. Saye suke merajuk.
4. Saye suke berangan.
5. Saye sgt suke Nescafe. iced or without!
6. Saye suke masak tp x suke kemas.
7. Saye suke food yg pedas2.
8. Saye rabun rabun ayam.
9. Saye suke shoppin.
10. Saye kiut tu pasal Alyn bagi award nih. *haha*


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

1. Eza
2. Tinie
3. Zeti
4. Zie
5. Raducaca
6. Saya
7. Cik As
8. Ella
9. Elly
10. Alyn : sebab u kasik i award nih. tp u tayah la buat lagi. *ho ho*




5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.







:: wpon award nih for 2008, sile la terima yer. hehe. saye telah peram award ini dengan lamanye..

2 comments:

eZa said...

thx beb! tp aku sdh pon mendapat award ini b4 this ;)

miszrLina said...

eza :

wokeh... ni la akibat peram lama sgt...huhu

si katak ijau

Meh sembang kat sini