Monday, February 16, 2009

cheezel cedap


Sangat cedap cheezel ini. hanye ni yg aku mampu nak telan. Nasi dan geng2 seangkatan tidak mampu utk ku telan. Dah try tapau roti canai pas blk dari klinik tp payau je rasa kat tekak. hu hu. Mebe dah lama sgt x demam.. skali smpi 39.1 degree tu... isk. Padan la sengal2 satu badan. Sejak malam sabtu dah sakit2 badan.. tapi kemalasan utk ke klinik. Hamik ko kena bebel ngan doc tadi. cam budak tecik la plak.. yelah, kan dah beso so aku ingat demam biasa2 je... layan panadol sOluble jelah. Doc ckp if within 2 days x baek lagi kena amik test darah. kan skrg kes dengi n chiku chikugawa *camne nak spell eh*. err.. harap2 kebah la demam aku nih.

to my frens,
thank you so so much for ur concern =)
sori ye kcu sms korg kol 3am. xleh nak tdo. sengal satu badan...

to arep,
sori akak x larat nak wat request awk.. mata nih dah sangap dek penangan ubat. mamai je haa..

7 comments:

Annaster said...

Lina,
get well soon...

nURmALa mAZLan said...

kak...
kita suka makan cheezel ni dari kecik sampai la skang ni.. sbb tu gemok..ekekeke~~

kak..cepat sempuh ye..take care

[re-arrange] said...

semoga cepat sembuh :)

p/s: it is spelled chikugunya. hehe

cIk pEnNa said...

shedappppp & sangat shedapppppp!
mau pow bolehhhhh???
heheheh
;)

miszrLina said...

thanks sume... for ur concern...

saje je mengkomersil kan nama baru...
chikugawa ala2 muvee tu kan? haha

Faizah_Haris said...

nak p bli laaa petang nie....hihihihi

miszrLina said...

faizah :
sile la g beli. hehe.. jd tukang promote lak haku neh... ngeeee~

si katak ijau

Meh sembang kat sini