Tuesday, March 17, 2009

Pelangi Pagi *_*

Pelangi pagi...

pelangi pagi yang indah muncul saat hujan redah.
pelangi pagi yang berwarna-warni menyilaukan bunga-bunga yang ada disekitarnya.
pelangi pagi telah membawaku pada harapan baru *_*

credit to flickr!

eh...aku je perasan ada pelangi pagi tadi? korg perasan tak? *ayat agak "jakun"*
tapi aku nmpk jelas sgt... dah lama la x nmpk pelangi. tetiba arini muncul lak di pagi hari...
so agak semangat lak drive tadi... camtu pon bole ke?

bole je... janji naikkan semangat diri.. as long as i'm hepi. sape lagi nak hepikan diri ini kan *_*


semoga pelangi pagi ini menceriakan pagi ku. Happy to ols!

9 comments:

zeti said...

lagu pelangi ptg aku penah dgr.. pelangi pagi belum lg :p ehehe.. aku x pasan sbb subuh2 lg da smpai opis ;)

miszrLina said...

zeti :
ala..pelangi petang lagu cedih...
nanti aku tambah cedih...huhu

ko smpi opis lalat pon lom bangun ti... hehe
camne nak nmpk pelangi tu :p

wei..ko nye ym xleh ar... bjinggut aku tunggu reply dari ko :p

danish said...

suka bau rumput selepas hujan.. :)

miszrLina said...

danish :
bau fresh ke rumput tu?

nih sure geng mbekk mbekk..
g kat rumput hanye selepas ujan...

hik2

jgn marah wakk *_*

danish said...

A'ah sedap baunye.. cubelah try,kalau nak join kelab mebek mbek.. :P

tak marah.. geram je..
hehe

miszrLina said...

danish :
owh... cedap eh?

tp kan..wpon sy lahir di tahun mbek mebk, tidak la sy suke bau rumput itu...

wkakkaka....

geram? err..takutnyeee *_*

hik2

danish said...

belum pernah mencium bau rumput lepas hujan,sebab itu awak tak suka.. kalau dah cuba pasti nak lagi.. hehe..

owh??patutla.. dah lahir tahun kambing.. patutlah dah tak suka bau rumput.. memang dah bau mbek2 rupenye..
hehehe

larrriii~~~

jgn takut.. tak makan org,cuma gigit saje..
haha..

en_me said...

jangan tunjuk pelangi, nanti kudong ghitewww

miszrLina said...

danish :
oit. mna de bau mbek mbek :p
rajin mandi tau...
nanti over mandi mbazir air plak...
muahhaha :p

haa..sile la lari pecut ...


en_me :
hik2... dongeng apa eh cite tu?
lupe la...

si katak ijau

Meh sembang kat sini