Monday, March 23, 2009

Scary Moment


Pilih la nak bilik 1 or bilik 2? Aku nak bilik 3.. Hehe. Byk la songeh.

Tp pilihan yg ada amat menakutkan. Mgape? Kat dlm tu ada dentist! Yaa.. I've decide to cabut gigi geraham ni. Suffer ok. Nak mkn apa pun xleh.

I'm starving! Mgigil pun ada. Err.. Ia bpunca dari perasaan lapar+takot yg bercampur2..

Wish me luck.



**update**

Tak jadi pon cabut gigi =(
apa la doc nih.. aku dah berani nak cabut gigi.
alasan doc : tu tampalan sementara, so tgk within 1 mth, if sakit buat tampalan kekal OR rawatan akar.

Rawatan akar mahal tu... rm500! ape?
aku sanggup je buang geraham tu dari abes duit camtu je. baik la aku beli brg2 adam. udah la dentist x cover. tak leh nak claim.
bole claim kat korg tak? hehe :p

So tgk la camne nanti... hurmm... busan je buang duit kat dentist. bape kali dah ulang alik ke sana :(
lari la budget haku!! xleh nak shoppin2... keh keh *_*

so geraham ku... anda masih setia bersama ku...tp janji yaa.. jgn sakit2...
*bole ke*

6 comments:

! Izri Salinas ! said...

Sip.. Cam ne keadaan akak skrg da membaik? adik pun cam tu gak payah sngt nk pegi tp kalau da sakit sngt kenala jg kn.. =)

miszrLina said...

izri salinas :
tak jadi cabut la dik...
akak pon x paham nape doc tu xmo cabut je gigi nih...hurmmmm

eh..payah nak g dentist or takut? hik2

akak paham tu...hehe

Ziana said...

cabot jek
br lega!
:)

miszrLina said...

ziana :
pe kata ko tolong ckp kat dentist tu!
aku mau cabut!!!
gile ke nak biz, smpi xmo cabut gigi aku....

danish said...

Terasa lak sakitnya.. :D

an.wardrobe said...

hye kak iena..
kalau cmm an. an cabut gigi tau.
kekeee.. an pum takut giler nk jumpa doc gg tau...
sangat mnakutkan. dr kecik an takut doc gg.
last2 an myerah diri ok sbb tak tahan sakit..
sblm kena cabut..doc cucuk dulu.
mak ai kebas2 jerk rasa ni. mcm pp ni bengkak aja..
tyme dia cabut x rasa apa pum ;)

hoyeahh. cuma drah x henti2. manyak ok..

balik tu juz mkn nasik air. sbb blubang kan. takut mkanan msuk dlm lubang. kekke..

lama kelamaan dh ok :D suka!!!

si katak ijau

Meh sembang kat sini