Tuesday, March 10, 2009

Selamat Pengantin Baru!

Selamat Pengantin Baru!!

Weeken nih sgt memenatkan... tp syOk! hehe... dapat gath ngan famly members from Perlis. Bukan senang tau nak gather2 camni... bln 6 nih gath again kat Perlis. Majlis kat side kazen aku lak. jauh tu mau travel... aiyoOOkk...

++enjoy the picas++

:: Nazrul Faiz & Jue 08032009

Moga bahagia hingga akhir hayat....
dapat baby cepat2... adam leh dapat kazen2... hik2
Sori tak tgk ur sanding. Harus lari ke wedding si Lily pulak..
takpe... nanti bln 6 kat Perlis kite jumpe k...

Selamat sudah semuanye =) i'm yours!

Sib baik x pengsan si Iru tgk Jue turun... hehe

Wit my lovely kazen, Along... Tak puas jumpe semalam... byk nak gosip2... haihhh

Adam si comot makan Oreo!

The Hantaran..... nice kan kaler marooOOn =) i loike it!
Adam dok usha bird ngan bear tu... mau kidnap...hehe

Sangat cantek pelamin itu *_*



ngan Dek Wan. ada ke org ckp nih BF aku? ooii... adik aku daaa...
tau la kakaknye rendang je :p



:: Lily & Nurman 08032009

Selamat Pengantin Baru Lily & Nurman!

Moga berbahagia selalu hendaknya....
Pasni kena ikut cakap husben yaa *_*


BFF ukm wit Pengantin =) *pic kidnap from Zie*

Pengantin sedang makan... aku n zeti baru sampai...

posing jap ngan baby dhirah. Anak eza nih. selambe je dhirah nihh... rilex je dia.
Rugi Adam x ikut oOOOoo.... klu tak leh kcu Dhirah.. hehe


BFF UKM : me, zie, zeti n eza.. together2 Nawfal n Nadhirah =)

Mari la makan....

13 comments:

nURmALa mAZLan said...

pelamin yg 1st tu sangat cantik..
sapa buat eh..

miszrLina said...

mala :
yg marOOn tu kan? cantek kan!
tatau la mala... tu side pompuan...
kazen akak lelaki...hehe...

tp rasa dah mmg pesen skrg...
fresh flower tu!

danish said...

Nak makan pun sempat pose ekk..
hehe..

miszrLina said...

danish :
harus tu... walau apa pon kami buat... pOsing tetap wajib....

muahhaha...

jealous la tu x dpt ikut :p

axim said...

SELAMAT PENGANTIN BARU lILY DAN nURMAN..

NICE TO MEET YOU..

:)

miszrLina said...

axim :
nice to meet u toOOO *_*

nanti2 dtg kl jumpe lagi eh...
kim salam kat cik hanis yer..

Lily.Lulu said...

arlina
thanks for coming !!!
;)

MOLY said...

arlina ...
yang kawen kazen arlina ni yang mana satu

faiz ke farizah
sbb kalau faiz tu, lily kenal dia sangat2

haha ..
boleh pulak x perasan before this gambar dia dlm entry ni

what a small world
aduhai !
;)

miszrLina said...

lily.lulu :

dah djemput... wajib datang.
memeriahkan majlis... huhu

moly :

err... faiz tu my kazen...
kamu kenal kah?? hehe

kecik tul dOnia neh....hehe

*tapi wife dia bukan nama farizah. dgn sengaja tsalah masuk nama dia...

Lily.Lulu said...

oh .. faiz a.k.a iru tu cousin memang cousin rlina la yer. iru tu lily tau sbb panggilan family dia.

adui adui
memang dunia ini sangat kecik
x sangka pulak rlina rupenya cousin dia
mmg close cousin ke ?

lily kena faiz dah lama
lama sangat2 la
lebih 10 tahun gitu la

tapi few years back dah lost contact

dia sebenarnya ex lily la rlina
nanti kalau jumpa dia tolong kirim salam yer. ckp lily ucap tahniah dah kawen. kalau sebut full name lily pun x pe. dia mesti ingat tu rasanya. kenangan terhebat la katakan. hahaha !!

tapi mmg terkejut la dia kahwin jugak akhirnya. sehari lepas lily pulak tu. mmg x sangka. dan paling x sangka yg dia kahwin tu dengan org lain, bukan dgn sorang lagi budak yg dia gilakan dulu tu. hehe .. tak pe la, citer lama.

so, nanti tolong kem salam yeh
macey maceyyy !!
:D

kocik dunia !!
kalau jumpa kak chik tolong kem salam sekali gak kat dia

:)

miszrLina said...

lily.lulu :

aah... close kazen.. iru tu anak paklong kite..

wahh... lily ex gf iru eh? tp mgape kite x penah jumpe eh dulu2...
yg kite penah jumpe pon ex gf dia yg lain.. masa kakchik kawen dia ngan ex gf dia tu...
masa abg kite kawen pon iru n ex gf dia jd pgapit...
sure korg bcinta diam2 nih... hehe...

wahh..hebat..sempat jumpe kakchik eh? masa kecik2 close la.. tp dulu diorg dok kuantan, so agak jauh nak jumpe...

yg jd wife iru skrg nih kejap je diorg bcinta.. tup2 tunang, pastu tup2 nikah. ceremony kat perlis bln 6 nih. nanti kite snap pic iru eh..

tp kan..kbetulan sungguh date korg nikah dekat2 je... hehe

*kenangan silam eh**

lily... klu x kite dah jadi kazen2 ipar eh... wkakkaka

Lily.Lulu said...

oh time yg kak chik kawen, dia dengan ex gf dia tu lily tau sape. lily sebelum ex gf tu lagi.

tu la, lily ingatkan dia dengan minah tu. sbb cinta bagai nak rak x silap. siap bawak jumpa family sume kan.

terkejut gak tup tup kawen dengan org lain. dah jodoh dia la tu.

kalau x kita kazen ipar eh ?? uhuhuhuh .. ~ bukan jodoh lily dengan dia ... jodh dengan EA :)

x ingatla lily pernah jumpa kak chik ke x. lama giler dulu tak silap. tapi mmg pernah chat dan borak2 ngan dia la. suatu ketika dulu time dengan si iru tu. haha !!

lawak giler la kalau ingat balik kisah dulu. x sangka tup tup rlina kazen dia. hehehe ...

oo . kenduri bulan 6 nanti. kim salam kat pengantin baru yeh !!

:)

miszrLina said...

lily.lulu :

aah... betul3.. minah yg tu la ex gf dia... slalu je dia g umah si iru tu kat kuantan... mmg dah cam part of famly.. tp xpe la...xde jodoh kan..

kali nih jumpe, kwn2... tunang kejap then terus kawen...

abes cite eh... eleh... korg sesama pengantin baru la...hehe...

btw, age korg sama ke lily?

si katak ijau

Meh sembang kat sini