Saturday, July 18, 2009

Diary lama..


Dok ngemas2 box lama tetibe jumpe diary lama ni.
Diary yg mjadi teman luahan ati aku..

Dear diary,
Andai kau bole bkata2, tentu kau yg paling memahami aku.. Thanks 4 ur gud jobs.

Sorryyy.. Being emo bile baca diary ni. Shud i lupuskan ia? Hurmm.. Or masuk dlm muzium? Hehe



nota tgn : Hidup ni singkat je, so kena la hepi2 selalu :-D

3 comments:

sharamli said...

simpan je la..wat kenangan

zeti said...

babe, aku pun ada lg diary lama.. yg plg lama thn 1998.. ada 1 diary tu aku citer time kita dok carik keje.. thn bila ntah.. klakar bila baca balik.. tp part yg sdih tu bila baca balik nk tgelak la plak :P

miszrLina said...

sharamli :

tu ar kan... tp klu simpan buatnye org terbaca... huhu....
byk tu kisah duka...
cam dlm drama wakkk...

zeti :

ti, diary tu masa kite cari keje eh?
ada tak masa kite lunch kat johnny's ngan "court mammoth".. u know who...

hehe... kan masa tu kite keje kat komoditi kampeni yg hampehhh tu...

siap x bagi kite resign kan...

bongok je.. :p
kelakar plak bile ingat...

si katak ijau

Meh sembang kat sini