Wednesday, September 16, 2009

Kueh kueh..... Pulut Panggang...


aku dah pandai ngedit! ho ho

my fav kueh for buke puasa ^_^

Pulut panggang!! *everyday must have!!* addicted suda!

Korg2.... kueh nih akak mihun asap yg jual.... as usual.. aku jd loyal customer akak tu la.
Siap dpt kueh free lagik hehe...
tapi bln pose dia tak juai mihun asap tu... jual kueh2 aje..

Korg... apa kueh fav uk bbuke?

err... ella, jgn la kamu terliuq ingat mihun asap tu..hehe *cian baby dlm perot kamu tu nanti*

mihun asap = kerana mihun goreng tu agak kuat berbau asap. besar kemungkinan akak tu masak guna dapor kayu. ye kot? hehe



:: few days to go... Ramadhan akan berakhir ;(
moga kite bkesempatan bertemu di Ramadhan akan datang......

2 comments:

ella said...

arrr kak linaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

kat mane akak bihun asap ni bukak kedai dia? nak gakkk!!

rindunye bihun asap... :(

miszrLina said...

ella :

aduhhh...dah agak dah...

kat selayang nih jer....

tp dia jual kueh2 je.....

akak karipap pon jual gak kueh dia....hehe

si katak ijau

Meh sembang kat sini