Thursday, August 19, 2010

Zaman kanak kanak


Itu adalah baju zaman kanak2 aku. 4-5yrs kot.

Bole plak mak ita aku ni jumpe masa kenduri kawen fakul, my kazen last mth.

Klu jumpe baju tu, then diam2 x mgape. Ini tidak, kecoh2 aje. Hehe
Tp mcm best gak!
Pastu kuar la kisah2 yg aku malas nak dgr.
Kisah masuk longkang/ parit kecik dpn umah nenek paling sadis la. Sumenye krn abg aku. Si bdk comel tgh mkn limau, bole tjatuh dlm tu.
Gerenti korg x dpt imagine krn bdk comel btukar jd comot :-P

Tp bile ingat smule, best la. Memori indah tu...


:: blogging in tren.

6 comments:

Mia-Ina said...

ble org2x tua cite hal2x zmn kecik..mmg memori indah..hehe

noradzlina.kamdani said...

camne bole terjumpa balik bj tuh? ni baju bg 'keturunan' ke? maksud sy bj awk bg pd sepupu pass to another cousin pass around je la bj tu selagi bole dipkai ke? sbb sy nye ade kt cousin kt kg...masih elok lg KIKO tu...dolu KIKO brand kainnye mmg elok

eynda said...

Kenangan yg sangat mahal tu...akak dah takde baju masa kecik2 :-(

misz Lina said...

mia-ina ::

tiap kali jumpe konpem kuar cite kanak2 mia... bile ingat.. best gak...

misz Lina said...

noradzlina kamdani ::

saye pon x pasan laa.. camne leh ada kat umah makcik saye...
tp anak dia sorg je gurl, so kebarangkalian "pass" baju tu adalah besar...hehe

misz Lina said...

eynda ::

yup! sangat mahal kenangan ini... takkan boleh berulang kembali kan kak eynda.

can nak jd budak2 smule pon ada... huhu

si katak ijau

Meh sembang kat sini