Sunday, October 31, 2010

Adam @ studio

This entry is for Adam.
Sangat lucu dgn gelagat Adam amik gambar passport kat studio.

First, nak senyum pon dah tatau. sama ada nak tunjuk gigi (senyum dgn lebar) or how.
Owh, bukan la bertujuan utk cuti cuti passport pic itu, tetapi utk kegunaan daftar tadika ye kawan kawan.

ntah kali ke berapa daaaa

Bape kali re-snap pic.. coz mata adam tertutup tiap kali flash tu.. hehe.. 

bukak mata beso2 adammmmmm

tadaaaa... hasilnye =)
Hasilnye .. cube tgk rambot adam tu.. keras2.. gara2 dia amik gel rambut acik wan dia. kerana dia mau kelihatan "kacak".
wah! sangat pandai anak bujang berumur 4 thn ini. ho ho

Anak mama dah besar.. dah nak masuk tadika next year. owh.. tetibe aku sgt emo.
Teringat masa adam kecik2.. cepat benar masa berlalu.




2 comments:

Mia-Ina said...

tgk adam ..teringat mia pun selalu kena marah dgn org yg amik gmbr mia..suke tutup mata...smpai la kena bersedia ble amik gmbr

misz Lina said...

mia-ina:: hehe. tu masa age bape mia? ke skrg pon camtu? tertutup mata kena flash. hehe

si katak ijau

Meh sembang kat sini