Saturday, October 30, 2010

Kebanjiran yang tidak diundang

Ye..Kejadian yang tidak diingini telah berlaku..... tanpa diundang..
Hujan yang lebat pagi tadi telah mengundang "banjir" ini.

Terjadi kepada gen gen ku. Sangat la tkejut pagi ini melihat kejadian banjir seat belakang kete. sib baek tak kena kat atas cushion. Jika tidak, mau nanges tidak berlagu.

Aku dah notice ada air ujan yg cam "terperangkap" kat dlm tingkap, tp itu la, buat buat "biasa" je.. tanpa mahu ke workshop. Nah.. akhirnye..air yang "terperangkap" itu dah penoh agaknye. Tu yang melimpah.. ermmmmm

mari kite lihat kawasan kejadian..

Air yang "terperangkap" memenuhi kawasan ini :(
uwaaa.... ape korg rasa bile tgk kete dlm keadaan begini? sangat mengembirakan kan ?


kasi zOOm lagi....

yang ini.. tangan gebu sedang menjalankan proses pembuangan air keluar.. haishhhhhhhhhh




Ini adalah hasil terakhir.. sangat teruk ok! owh yaa.. ia adalah hasil keje puan emma.. hehe
Time kaceh kepada puan emma krn membantu aku membuang air yang "terperangkap" di kawasan cermin tingkap tu.. tatau nak ckp area mna..

Tapi aku xmo la drive kete dlm keadaan begini. selotape tu cam tak kukuh je.. jap lagi terbang melayang plak plastik cover tu.. "temporary" je yer.. akan diubah suai.

keadaan temporary gen gen. which is sgt tak suke!

Boleh masuk buletin utama tv3 tak?


No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini