Sunday, April 3, 2011

Bile aku susah ati.. kalau korang?

Bile aku susah ati.......................... -credit to mr.Google-


Bila korang susah hati, apa korang buat...

1.  Luahkan pada orang tertentu...


2.  Pendam sahaja, sehingga ada orang tanya baru bagi tau...


3.  Tak bagi tau langsung sape sape, biarlah Rahsia...


Apa kata kite try cara nih~~

Shopping bole release stress tau! -credit to mr.Google-


Drive dengan laju lagi merbahaye? erm.. tak kot..............-credit to mr.Google-

haa.. yang ni sesuai! Nyanyi dengan kuat dlm kete. Sile pedulikan jiran sebelah yang mlihat :p  -credit to mr.Google-

ni pun dah puas. jap lagi jadi kassim selamat how? -credit to mr.Google-

buang duit beli iphone4 ? yaa..dulu sy sgt minat iphone ini! -credit to mr.Google-

Tetapi skrg sudah beralih arah.. kepada BB Torch! -credit to mr.Google-

Ala..pe salahnye beralih arah. Hati manusia kan.. sentiasa bertukar2.. kalau tak tiada la perasaan keciwa itu :p sinis sungguh So camni nih? Harus kah mbeli BB Torch itu?
Sape tau hati aku takkan berasa susah lagi? akan lebih ceria? lebih happy?
Kadang2 dgn mbeli sesuatu sbg hadiah pada diri sdiri sgt sesuai dan mdamaikan coz dah buang duit

We'll see how.. ada rezeki extra maka dapat la BB Torch itu.
Atau ada sesape yg baik ati nak belikan utk saye? 
Mereka yang nak saya kembali ceria, kembali senyum *wink*

Bole ye? buy 1 for me!






No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini