Tuesday, June 28, 2011

Blog ini akan kelihatan.......

Nampaknye blog aku akan kelihatan begini....


credit to mr Google!

kerana tiada update secara berterusan.....

mengape? modem Streamyx kite kena petir laa... dah 2weeks+ kot... cam malas ja nak call org org tu.
kena charge tak nanti?
cepat ke lmbt khidmat membaiki akan datang ke umah?

byk plak soklan...

sebenarnye tatau nak apdet ape... pikiran cam kacau bilau..

byk nak diluahkan..tapi segan plak kot2 ada org baca ada ke org bace ? ha ha

psl ape eh nak apdet?

mostly pic dah upload kat fb... nak hapdet blog kat bb cam agak leceh kot.... tanpa bole mengedit pic2 supaya kelihatan menarik tertarik :p

baek lahh.. harap2 blog ini tidak akan bersawang2... akan ku cube ubah mood malas kepada rajin :)

meh layan lagu Aishiteru nih dulu... cute sgt dengar *_*




1 comment:

Mia-Ina said...

kak misz..mmg susah klu nk update blog guna bb....better guna labtop

si katak ijau

Meh sembang kat sini