Saturday, July 2, 2011

Nenek...... get well soon

Balik ke Pontian , Johor untuk kenduri Aqiqah Thaqif dan mlawat nenek.

Nenek xleh bangun...terbaring camtu..
maybe kerana nenek dah tua... wpun age nenek dah 83, tp before nih dia sgt cergas!
Sangat kuat untuk ke pasar. Ye, nenek sangat gembira dapat g pasar atau supermarket.
Seperti tenaga dia kena recharge bile g sana :)
Nenek juge sangat cergas bile kat dapo... especialy during raya.
owh nenek...cepat lah sembuh!

nenek, maklah n nenek tudung ijau kwn nenek :)


pic nak blk ke kl...

tgk nenek in tears.. mak ita la kacau nenek


Tak byk pic kenduri... ketiadaan mood nak snap pic.
tgk nenek terbaring mcm tu.
makan pun 3-4 sudu kecik sahaje!


Amy bz wit the chicken! konpem sodap~~

masak lemak pisang muda.... nenek dok tanye lauk ni. coz dia nak  makan!

selingan: 2 org budak xmo mandi~~



Nenek....
cepatlah sembuh....
bole tgk kakchik, dekwan n aji nak kawen..
Nana? ntah bile?
Nenek nak tgk cicit nenek lagi kan...
cepatlah sembuh nenek. nenek kena kuatkan diri.
nenek kena paksa diri utk bangun!
nenekkkkkk :(



Nota kaki:: ajal, maut, jodoh pertemuan dtangan Tuhan.. Andai telah ditetapkan begitu.. aku Redha~

No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini