Wednesday, January 4, 2012

Adam @new kinder

pagi pagi kena happy mood!
iskkk nape lak wat muke gitu
adam new hair: mawi world!

Arini first day adam @new kinder..
Last year tadika islam, kali nih tukar plak.. tapi cian adam dia ckp rindu kat kwn2 skolah lama.
Mula2 tu tak bagi mama dia balik.. Tapi dah mula dpt geng baru: Alfie dan Arman
Mula la lupe kat mama dia kan............ (Eh kwn2 adam dah jadi 3A's la plak :p )

Moga anak mama jadi anak yg bijak, cerdik pandai.
Rajin2 blaja ye cayang.
Mama tak kisah spending for ur education.. Asalkan yg terbaik utk anak mama.

Rasanye sume parents nak yg terbaik utk anak2 kan...
tapi kepada yg lupe tanggjwp as papa tu... tatau la nak cakap ape :(

Cedih gak tgk budak2 lain dtg dgn papa, mama.. tapi adam dgn mama only..
Dalam ati nih.. terdetik "alahai.. cian adam"
Walaupun adam tak penah ckp... tapi next year masuk sekolah rendah, sure dia akan perasan. Orang lain ada papa mama..

Takpekan adam.. Adam ada mama, nenek, makcik, pakcik, nek ita... sume sayang adam..

Tiap kali anta anak g sekolah on first day, sure ada rasa syahdu. Korang rasa tak?


No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini