Thursday, January 26, 2012

Bicara Hati ~


Bicara Hati (Astro Prima)
Hari: Setiap Selasa
Masa: 9.00 malam
Mula: 3 Januari 2012
Episode: 26
Pelakon: Cris Cempaka sebagai Zahlia, Sharnaaz Ahmad sebagai Tengku Shahran, Marsha Milan Londoh dan Mislina Mustafa.

Drama tersebut diadaptasikan dari novel tulisan Damya Hanna yang berjudul ‘Bicara Hati’.




Bicara Hati ni pasal kahwin kontrak and at the end diorang pon jatuh cinta. Biasa la novel, mesti happy ending. Okeh cite ni clash time dengan "Vanilla Coklat tv3". Tapi aku prefer tgk cite nih, esok kat opis repeat cite vanilla coklat sambil buat keje. effisien tak aku? keh keh.

Sharnaaz Ahmad, pelakon baru berbakat yang sedang meningkat.  Turut digandingkan dengan Sharnaaz juga ialah pelakon Kris Chempaka.

sharnaaz.kris chempaka

nampak sangat tak ikhlas nak kawen kan hehe

demi utk menbayar kos rawatan, zahlia sanggup kawen kontrak dengan shahran

sweet!

them.



us! yg nih okeh tak ? ha ha :p


Sumber :

budiey.com
perekacerita.com





No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini