Friday, January 20, 2012

Kisah "3 Naughty Ladies at Changi Airport"



A year ago, kami baru join SSI. Baru mengenali team member yg lain.
Jaja, Ida, Fadzil, Faiz, Ecah, Yaso, Joobin, Siew Fing, Idrul, Bee Kiu, Angie (team lead aku).

Eh today adalah kenangan training kat Singapore. Aku join SSi 20 Dec 2010.
Memang g Spore merapatkan kami. Tapi ida tak dpt join, dia MC demam teruk. Masa tu kecoh Influenza A, plan training nih pun hampir di postpone. Siew Fing plak bercuti panjang, g Hong KOng.

Ada lagi satu kisah kelakar. Dinamakan "3 Naughty Ladies at Changi Airport".
Kisah aku, Jaja dan Bee Kiu sakan bershopping kat Charles & Keith smpi hampir tertinggal flight. ha ha nasib baik la Yaso bersungguh sungguh suruh flight tunggu kami. Tengkiu Yaso.
Mereka dok call kami. tapi al-maklum la, sakan bershopping tak henggat so tak dengar la bunyik tepon tu :p

Dalam flight kena bebel okeh :p

Memang teringat la smpi skrg kisah kat airport nih. Especially Yaso la, nak suh aku blanje dia akan recall psl menjadi hero tu. Cessssss ;p

Sebelum: muke macam cedih je sume @lcct

Bertukar: tetibe happy plak kan ;p

posing dulu.. day 1 @ ssi spore. angie.joobin.bee kiu. me.faiz

angie.joobin.bee kiu.me

yaso.bee kiu.ecah.fadzil.jaja.faiz.me @ssi spore day2

sume gigih berwifi~an


last day.. sume dah terlentok okeh

me.me.


Malam hari memang aktiviti yang sangat best! walaupun kena bangun awal2 kan, kitorg tak kisah tedo lmbt pun. syok plak berjalan kaki, naik erl, naik bas, naik cab tour spore town.

Tapi tak byk tempat dapat gi.. masa is limited.

me. ronda ronda cuci mata

ecah.me.idrul.fadzil

faiz, ko tepok amai2 kah?

me: i wanna go home! windu giler kat budak adam. prepaid sgt laju abes :(

aummmm. me @ merlion

me.jaja @ arab street


Begitu lah kisah 3 budak yang giler shopping! opps .. buka aib sendiri nih ;p




No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini