Sunday, July 29, 2012

Ayam Masak Papriko vs Ayam Kepchi


amaran! sangat pedas yerr. sile kurangkan cili ;p


Salam Ramadhan kawan kawan.. ada yang masih tak pose cukup kah?
isk isk jangan mcm tu yer.. Puasa nih kan rukun islam yang ke 3, so pada yang agak liat nak pose tu, praktikkan lah yaa.

Alhamdulilah si budak adam dah puasa penuh 5 hari walaupun pelbagai drama yg dia buat. tak larat kot...
cube kite ingat masa kite 6 tahun, camne tabahnye nak berpuasa. dengan panasnye, hausnyee urghhh.
opss terlebih sudah..

Arini masak simple je hari hari pun yang simple kann lina oooii

Ayam masak paprik dengan ayam goreng tepung kepchi (ala ala KFC)

Nka ke resepinye? resepi hentam saje aci tak? hehe

Arini aku sangat m.a.l.a.s. maybe esok nak keje, so mmg mood malas tu menjelma ;p



ini memang fev budak adam! wajib ade



ayam goreng kepchi nih plak, aku gune tepung goreng ayam cap Nona.
suke yang ini. sangat rangup, spicy tp xde la pedas sangat. hot n spicy


Selamat Berbuke :)




No comments:

si katak ijau

Meh sembang kat sini